Microsoft – 7.10.2009, 18:30ч.

Норман Джуда, Главен технологичен директор на Microsoft Worldwide Services & IT

Норман Джуда, Главен технологичен директор на Microsoft Worldwide Services & IT

Норман Джуда

За първи път в България гостува лектор на такава силна позиция във водеща компания – г-н Норман Джуда е главен технологичен директор на Microsoft Worldwide Services & IT.

Кога: 7 октомври 2009 (сряда), 18:30ч.
Къде: Ректорат на СУ “Св. Климент Охридски”, Цар Освободител 15, Аула
Вход: свободен

Кратко съдържание:

Г-н Джуда ще сподели начина по който технологиите на Майкрософт ще променят начина на общуване между потребители и информационни технологии. Г-н Джуда ще разкрие също бъдещето на модела софтуер + услуги (S+S) и ролята на Майкрософт в този бързо развиващ се ИТ сектор.

Със сигурност срещата ще бъде изключителна, полезна и вдъхновяваща за всички.

Лекцията ще бъде открита от ректора на СУ “Св. Климент Охридски” – проф. Иван Илчев.

Обратна връзка:

На 7 октомври от 18:30 ч. в аулата на Софийски университет “Св. Климент Охридски” стартира втората академична година на Академия за ИТ лидери. Лекцията беше открита от ректора на университета проф. Иван Илчев, а специален гост на академията беше г-н Норман Джуда, Главен технологичен директор на Microsoft Worldwide Services & IT. За първи път не само Академията за ИТ лидери, но и България се посещава от представител на компанията от такъв висок ранг.

Пред пълна аула студентите имаха възможността да изслушат и да вземат активно участие в една изключително интересна и вдъхновяваща лекция. Лекторът запозна студентите по интерактивен начин с визията на Майкрософт как в близките години техните технологии ще променят начина, по който потребителите общуват с информационните технологии и ролята на компанията в така бързо развиващия се ИТ сектор. С много интересни видео филмчета публиката успя да види нагледно какво ще бъде бъдещето през очите на Майкрософт след десет години. След лекцията ентусиазираните студенти имаха възможността да зададат своите интересни въпроси, а неочакваната изненада бяха многото подаръци, които получиха.

Тук можете да видите клиповете, които Норман Джуда показваше по време на презентацията.

Постер:Poster