Project Management – 05.11.2009, 16:15 ч

Франк Нинов

Управление на международни IT проекти

Лектор: Франк Нинов
Франк Нинов

Инж. Франк Нинов e сертифициран Project Manager Professional (PMP©) с десетгодишен професионален опит по управление на проекти в Германия, реализирал над 140 проекта в областта на изграждането на интернационални мрежи за телекомуникационни оператори и доставка на услуги за корпоративни клиенти в над 65 държави. В момента той е ръководител на проекти при международната компания Reliance Globalcom във Франкфурт на Майн.

Освен това г-н Нинов е и лектор по управление на проекти в България за фирмите:
- КИТОВ ЦЕНТЪР с курса “Управление на проекти”
- ПРОДЖЕКТА ООД с “Подготвителен курс за сертифициране по управление на проекти за Нива C и D на IPMA”
- TenStep Bulgaria с курса “PMP® Exam Preparation”
Допълнителна информация може да намерите на неговата интернет страница: www.fireframe.eu.

Кога: 5 Ноември 2009 (четвъртък), 16:15 ч.
Къде: ФМИ, бул. Джеймс Баучер 5
Вход: Свободен

Кратко съдържание:
Лекцията ще запознае участниците със задачите и с основните отговорности на ръководителя на проект, особеностите на управление на международни IT проекти свързвайки ги с принципите на управление на проекти, трудностите при изпълнение на проекти, развитието на проектни организации и ползите от обучение по управление на проекти и сертифициране при IPMA и PMI.

Обратна връзка:
„Добрият ръководител на проект е IT човек, който днес задейства дейности, които се изпълняват най-рано след две седмици” , стана ясно на петнадесетата поредна лекция от Академия за ИТ Лидери с лектор инж. Франк Нинов. Тя се проведе на 5 ноември в зала Мусала във ФМИ. Лекторът запозна участниците със задачите и с основните отговорности на ръководителя на екип, особеностите на управление на международни IT проекти, свързвайки ги с принципите на управление и трудностите при изпълнение на проекти, развитието на организациите и ползите от обучение по управление на проекти и сертифициране при IPMA и PMI.
Дали планирането е като готвенето и коя книга е библията на мениджърите на проекти, вижте в презентацията и видеото от лекцията.

Видео:

Постер:Poster