Online – 26.09.2011 Какви са предимствата на онлайн базирания софтуер. Защо той е важен за компаниите и как чрез него те могат да пестят средства.

Michael Kogeler, Director Cloud Strategy of Microsoft Corporation

Кога: 26 септември, понеделник, 17:00ч.

Къде: ФМИ, бул. Джеймс Баучер 5, зала Мусала

Вход: свободен

Michael_KogelerЛектор: Michael Kogeler, Director Cloud Strategy of Microsoft Corporation

Michael Kogeler отговаря за дефиниране и изпълнение на стратегията за развитие на облачни технологии в Microsoft’s International – 100 подразделения на Майкрософт в повече от 240 страни по света. Работи в тясно сътрудничество с вице-президентите на продуктовите групи и с търговските подразделения за създаването на глобална стратегия и нейната успешна реализация в отделните страни. Преди това, Майкъл е отговарял за стратегията за Windows Phone в Microsoft’s International (MSI).

Обратна връзка:

На 26 септември гост лектор в зала „Мусала“ на ФМИ беше Michael Kogeler, Director Cloud Strategy, Microsoft International Headquarters. Темата на лекцията беше In touch with the clouds.

Michael Kogeler представи професионалните решения на Microsoft в света на облачните технологии. Лекцията беше насочена към онлайн базирания софтуер, защо той е важен за компаниите и как чрез него могат да спестят средства. „Имплементирането на облачните технологии са нещо повече от технологичен напредък. Това е стъпка в промяна на мисленето в икономически и бизнес план“ – сподели Michael Kogeler на десетките студенти в залата.

Видео:

Постер:Poster